Friday, April 27, 2012

enochliew:

House in Brione by Markus Wespi Jérôme de Meuron Architects

On the entry level, a shaft of natural light illuminates a large open volume, which in turn channels the residents into the mountainside, up a flight of stairs and back out into more private primary dwelling spaces.

Notes

  1. alejandrosxe reblogged this from enochliew
  2. nenen1 reblogged this from enochliew
  3. vivalacori reblogged this from arkitektonas
  4. onegrovaicontodo reblogged this from arkitektonas
  5. hikingandseeking reblogged this from enochliew
  6. iepelutolo reblogged this from enochliew
  7. iratherbewaterthanarock reblogged this from architecturesucks
  8. kousakusho reblogged this from kousakusho-car
  9. davidb4sullivan reblogged this from urban-mouse
  10. thegreatasian-overlord reblogged this from urban-mouse
  11. naonanario reblogged this from urban-mouse
  12. urban-mouse reblogged this from embarkitecture
  13. archigirl reblogged this from embarkitecture
  14. thatguysemon reblogged this from embarkitecture
  15. embarkitecture reblogged this from caseoo
  16. l231 reblogged this from enochliew
  17. i-solated reblogged this from enochliew
  18. nexus666 reblogged this from spectralfuturist
  19. the-nao-cung-duoc reblogged this from sayonara-babyy
  20. maramere reblogged this from enochliew
  21. mabark reblogged this from enochliew
  22. arhi-tekton reblogged this from enochliew
  23. punksblood reblogged this from spectralfuturist
  24. ilezia reblogged this from spectralfuturist